Online Adventskalender App

Een Online Adventskalender App kan precies datgene zijn wat uw bedrijf nodig heeft om nieuwe klanten te trekken en loyaliteit te creëren met de bestaande klanten. Een adventskalender zal meer verkeer creëren naar uw website en klanten betrekken op een geheel andere manier. Het is nu gemakkelijker dan ooit om een online adventskalender voor uw bedrijf te creëren en het op uw webpagina te starten.

Een Online Adventskalender App is een kalender die de dagen telt tot Kerstmis. Iedere dag in december in de aanloop naar Kerst opent er een nieuw venster in de kalender. Het is de keuze aan uw bedrijf of u een quiz wilt doen met elke dag een nieuwe vraag in december, of dat u goede deals op uw producten wilt geven iedere dag in de kalender.

Het is ontzettend makkelijk om de digitale advent kalender op uw webpagina te installeren – u hoeft alleen op een knop te drukken! U kunt kiezen tussen verschillende templates voor uw adventskalender, of u kunt uw eigen ontwerp maken. Na het ontwerpen van de kalender, kunt u het gemakkelijk posten op uw webpagina en Facebookpagina, wat leidt tot meer deelnemers voor de kalender en meer volgers op uw Facebookpagina. De verschillende vensters kunnen ook worden geplaatst op Facebook, wat ervoor zorgt dat deelnemers het kunnen delen met hun Facebookvrienden.

Een geweldige kans voor uw bedrijf

Meer dan 50% van alle activiteit op Social Media komt van mobiele toestellen. Daarom hebben wij er voor gezorgd dat de adventskalender perfect werkt op alle smartphones en tablets, zoals iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy Tab, Nokia en Windows Phone. De digitale adventskalender werkt ook perfect in alle nieuwe browsers.

De adventskalender is beschikbaar in veel verschillende talen, voor bedrijven met takken in verschillende landen. De kalender is beschikbaar in: Noors, Zweeds, Deens, Fins, Estlands, Duits en Spaans (Castellano), dus u kunt de kalender aanpassen aan uw behoeften.  

Adventskalenders zijn al eeuwen groot in Scandinavië en Duitsland. Bedrijven profiteren hier al jaren van door merk adventskalenders te gebruiken als onderdeel van hun bedrijfsstrategie voor de feestdagen, voor de marketing van hun producten en om de verkoop in december te stimuleren.

Online Adventskalender App brengt de spirit van de feestdagen!

Kerst is een tijd van geluk en vreugde, van vrede en van geven. Het is de tijd om te genieten van het zijn met uw familie en vrienden, van geweldige maaltijden en van het uitwisselen van cadeau’s met uw dierbaren. Kersttijd is ook een geweldige kans voor uw bedrijf om vreugde en opwinding te verspreiden via een Online Adventskalender App, die een betere relatie met bestaande klanten zal creëren en nieuwe zal helpen aantrekken.

In de kalender kunt u een quiz met Q&A’s uitvoeren, of u kunt de klanten elke dag in de aanloop naar de feestdagen een unieke aanbieding geven voor uw producten en service. Het is ook uw keuze of u elke dag een of meerdere winnaars wilt bekronen, of u kunt wachten tot de kalender klaar is en aan het einde de winnaar(s) bekronen. De winnaars zullen zeker geen spijt hebben dat ze lid zijn geworden van de kalender, wanneer ze weglopen met een gave prijs.

Het hebben van een adventskalender heeft vele voordelen voor uw bedrijf

Een Online Adventskalender App kan uw bedrijf meer zichtbaar maken, en helpen een buzz te creeren rond uw services en producten die u aanbiedt. De kalender is heel makkelijk te maken en het resultaat is altijd professioneel! De feestdagen zijn de perfecte mogelijkheid voor bedrijven om hun omzet te verhogen, aangezien december de tijd is dat velen op zoek zijn naar het perfecte cadeau voor hun dierbaren.

De klanten zullen elke dag uitkijken naar het openen van een nieuw venster in de kalender. Dit schept banden en betrekt de deelnemers om uw webpagina elke dag voorafgaand aan de feestdagen te bezoeken. Een adventskalender zorgt daardoor voor meer verkeer naar uw webpagina en uw kunt uw bedrijf laten zien aan een hele groep nieuwe mensen. De adventskalender is een interactieve manier om klanten uit te dagen en te betrekken, terwijl u bijdraagt aan loyaliteit naar klanten en uw bedrijf aan nieuwe klanten introduceert.

Een online adventskalender voor klanten of werknemers? Het is aan u!

Het is aan u of u de adventskalender aan uw klanten of uw werknemers wilt richten. Een online adventskalender enkel voor uw werknemers zorgt zeker voor wat extra Kerstmis spirit en sfeer op kantoor. Ede werknemers kunnen het tegen elkaar opnemen en de winnaar(s) zullen weglopen met een gave prijs. Een adventskalender zal op deze manier wat extra opwinding creëren voor de werknemers en zal hopelijk de dagen voor Kerst een beetje korter doen laten voelen.

Een quiz tussen uw werknemers creëert zonder twijfel een positieve sfeer op uw werkplek in december. Een van de grootste doelen van een leider is om tevreden werknemers te hebben, wat tevens de sleutel is tot een prettige werksfeer. Met de kalender kunt u uw werknemers laten zien hoeveel u hun werkinspanning waardeert en voor kerst extra plezier in het dagelijks leven brengen.

Post de kalender op Facebook en krijg nieuwe volgers

Naast dat u de adventskalender op uw website post, kunt u de kalender ook op de Facebookpagina van uw bedrijf posten. Dit zal zelfs meer verkeer genereren, mensen kunnen de kalender liken, erop reageren, delen met hun vrienden en uw Facebookpagina volgen. U kunt doorgaan met het updaten van de nieuwe Facebook-volgers die u krijgt nadat de kalender is afgelopen. Door de kalender op Facebook te plaatsen, bereikt u nog meer potentiële klanten, terwijl u tegelijkertijd meer loyale klanten krijgt en het woord over uw bedrijf verspreidt.

Miljoenen mensen zijn tegenwoordig op Facebook en Facebook wordt nog steeds beschouwd als de koning van sociale mediamarketing. Omdat veel mensen elke dag Facebook bezoeken, is dit een geweldige manier om met uw klanten te communiceren en een relatie te creëren. Een adventskalender zal het bewustzijn vergroten en ervoor zorgen dat meer mensen u opmerken in de betonnen jungle van bedrijven!