Merk adventskalenders

Merk adventskalenders zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en nieuwe klanten te trekken. Een merk adventskalender is een quiz waar de deelnemers iedere dag in december in de aanloop naar Kerstmis een nieuw venster kunnen openen in de kalender. Bedrijven promoten door middel van merk adventskalenders, zal de ogen van de mensen openen voor uw bedrijf en de producten en services die u aanbiedt. Dit zal u zeker duidelijker zichtbaar maken in de jungle van bedrijven die promoten en adverteren voor Kerst. Probeer het nu, en ontdek al de voordelen van het runnen van een adventskalender voor uw merk!

Het is gemakkelijker dan ooit om een merk adventskalender voor uw bedrijf te maken en het te laten werken op uw web- en Facebookpagina. Een digitale adventskalender is misschien wel datgene wat uw bedrijf nodig heeft om nieuwe en loyale klanten te krijgen. Een adventskalender zal meer verkeer naar uw website creëren en het zal uw klanten op een totaal nieuwe manier betrekken.

Alles wat u hoeft te doen om de adventskalender op uw website en Facebookpagina te krijgen is simpelweg één knop te klikken! U kunt kiezen tussen verschillende templates voor uw adventskalender, of u kunt uw eigen ontwerp maken. U kunt ook de vragen en de antwoorden voor de quiz kiezen, en kies hoeveel winnaars u wilt kiezen en of u één winnaar kiest bij ieder venster van de kalender of aan het einde van de kalender.

De adventskalender is beschikbaar in veel verschillende talen – voor bedrijven met takken in verschillende landen. De kalender is beschikbaar in Engels, Noors, Zweeds, Deens, Duits, Spaans (Castellano), Fins en Estonisch. Op deze manier kunt u uw kalender aanpassen aan uw behoeften.

Merk Adventskalenders als een deel van uw marketingstrategie

Bedrijven in Duitsland en de Scandinavische landen gebruiken de merk adventskalenders al jaren om zichzelf te promoten. Adventskalenders zijn een geweldig middel om te gebruiken in uw marketingstrategie voor Kerstmis, het maakt uw bedrijf meer zichtbaar en het trekt nieuwe klanten op een goedkope en ontzettend efficiënte manier. Klanten houden van het gevoel dat ze iets terugkrijgen van uw bedrijf, en dat ze de kans hebben om een coole prijs te winnen maakt het de perfecte manier om interactie aan te gaan met uw publiek. Boost uw verkoop in december terwijl u informatie geeft over uw bedrijf en uw producten en services.

Als u ervoor kiest om in de quiz vragen te stellen over uw bedrijf of uw producten, zullen de deelnemers van de Kerstkalender wat onderzoek moeten doen en wat informatie moeten zoeken om uw vragen te kunnen beantwoorden. Op deze manier betrekt u klanten op een opwindende en interactieve manier, en tegelijkertijd leren ze meer over uw bedrijf of producten.

Merk adventskalenders zullen zeker de Kerstsfeer brengen!

Kerstmis draait om genieten van het zijn met uw familie en vrienden, van geweldige maaltijden en van het uitwisselen van cadeaus met uw dierbaren. Het is een tijd van geluk en vreugde, van vrede en van geven. Breng wat extra vreugde voor uw klanten via een digitale adventskalender waar deelnemers gave cadeaus kunnen winnen! Dit helpt ook een betere relatie met klanten te krijgen en nieuwe aan te trekken.

In de kalender kunt u een quiz met Q&A’s uitvoeren, of u kunt de klanten elke dag in de aanloop naar de feestdagen een unieke aanbieding geven voor uw producten en service. De winnaars zullen zeker geen spijt hebben dat ze lid zijn geworden van de kalender, wanneer ze weglopen met een gave prijs.

Wat is het voordeel voor mijn bedrijf van het runnen van een adventskalender in december?

December is een maand waar een hoop mensen nog altijd op zoek zijn naar goede Kerst cadeaus voor hun dierbaren. Dit maakt het de perfecte gelegenheid om uw producten en services te adverteren met een adventskalender. Deel de adventskalender op de website en Facebookpagina van uw bedrijf voor december. Mensen zullen zich alvast inschrijven en enthousiast worden voor de launch van de kalender in december. Dit is een geweldige marketingstrategie om de verkoop te verhogen, gezien het feit dat de detailhandelsverkopen dramatisch stijgen vóór Kerstmis.

Tips voor het gebruik van merk adventskalenders:

  • Promoot uw kalender goed van te voren
  • Voeg de kalender toe aan uw webpagina
  • Post de kalender op uw Facebookpagina
  • Maak een aparte kalender voor enkel uw werknemer

Er zijn vele goede redenen voor uw bedrijf om een adventskalender te runnen

Een adventskalender zal uw werknemers betrekken op een interactieve manier, en sommige van hen zullen de gelukkige winnaars zijn van een gave prijs. Met een digitale adventskalender zal u nieuwe klanten aantrekken en een goede relatie opbouwen met bestaande. Een adventskalender laat uw publiek zien dat u een leuk en liefdevol bedrijf bent die ervan houdt om mensen gelukkig te maken, terwijl u tegelijkertijd uw producten en services laat zien.

Het maakt niet uit of u kiest om een adventskalender voor uw klanten of werknemers te maken, een adventskalender zal opwinding creëren en mensen betrekken tijdens de feestdagen. Een quiz voor uw werknemers levert u opgewonden werkers op, terwijl een kalender voor uw klanten uw meer Facebookvolgers, likes en verhoogde verkopen oplevert. Het zal u ook een heleboel nieuwe aanmeldingen voor uw nieuwsbrieven geven. E-mailmarketing is het type marketing dat de beste ROI (return of investment) oplevert en u kunt continu de nieuwe abonnees van uw nieuwsbrief updaten met informatie over uw bedrijf, handige tips en trucs, artikelen, goede aanbiedingen voor uw producten of wat dan ook voelt als belangrijke informatie.

Installeer de kalender op uw website en Facebookpagina, en u zult zelfs meer deelnemers krijgen voor uw leuke Kerstmis Aftellen quiz! Facebook is nog altijd de belangrijkste vorm van sociale media wanneer het aankomt op marketing, en de deelnemers zullen uw adventskalender delen met hun Facebookvrienden. Dit zal u meer klanten geven en het brengt iedere dag opnieuw vreugde wanneer men een nieuw venster opent in de adventskalender. Wie zullen de gelukkige winnaar(s) worden van uw adventskalender? Alleen tijd kan het vertellen!