Adventskalender op Website

Een adventskalender op website levert meer verkeer op richting website en u klanten op een geheel nieuwe manier motiveren. Nooit is het zo makkelijk geweest om uw eigen kalender te maken en deze geheel werkend op uw website te plaatsen.

Een Adventskalender is een kalender die de dagen aftelt tot aan kerstmis. Elke dag in December opent er een nieuw venster tot aan kerstmis. Via de kalender kunt u een quiz houden met vragen en antwoorden of kandidaten simpelweg een uniek aanbod doen voor uw producten of diensten.

U kunt eenvoudig de adventskalender op website installeren door op een knop te klikken. U heeft de keuze tussen verschillende templates of u kunt uw eigen ontwerp maken voor de Adventskalender. U kunt de Adventskalender ook posten op Facebook wat zorgt voor meer kandidaten voor de kalender en meer volgens op uw Facebookpagina. Elke venster kan uiteraard gedeeld worden op Facebook. Hierdoor kunnen kandidaten met hun facebookvrienden delen wat ze een coole prijs of een grappige vraag vonden.

Met een advent kalender kunt u in december mensen engageren en positieve banden met hen aanhalen op uw website. Kies een ontwerp dat bij uw website past en Klaar is Kees! De Adventskalender is eenvoudig om te maken en het resultaat ziet er altijd professioneel uit.

Aangezien meer dan 50% van alle activiteit op social media vanuit mobiele apparaten komt hebben we ervoor gezorgd dat de Adventskalender perfect werkt op alle smartphones en tablets, zoals de iPad, iPhone, Galaxy Tab, Windows Phone en Nokia. De kalender werkt ook op alle nieuwe internetbrowsers.

Tips voor de kalender op het web:

  • Promoot uw kalender ruim van tevoren
  • Plaats de kalender goed zichtbaar op uw website en creëer alvast een kerstsfeer vanaf de eerste dag van December.
  • Maak een aparte kalender voor alleen uw medewerkers.
  • Zorg voor een kerstsfeer met een Adventskalender op website.

Met een Adventskalender kunt u een quiz houden met vraag & antwoord of de deelnemers elke dag in december een uniek aanbod doen. U kunt beslissen of u elke dag een of meerdere winnaars wilt kronen of helemaal aan het einde van de kalender. Als u de Adventskalender op uw Facebookpagina post, bereikt u een heel nieuw publiek en zal uw bedrijf groeien door het stijgende aantal volgers op de Facebookpagina van uw bedrijf.

Een Adventskalender is een manier om een hype te creëren rond uw bedrijf en de klanten beter kennis te laten maken met uw zaken. Een kalender is zeer eenvoudig om te maken en het resultaat ziet er altijd professioneel uit! Dit is een zeer eenvoudige en efficiënte manier om uw bedrijf aan de man te brengen voor kerstmis en nieuwe klanten te werven waardoor er meer verkeer is naar uw website. De klanten zullen elke dag uitkijken naar het volgende venster in de kalender, wat toewijding creëert en volgens motiveert om elke dag tot aan kerstmis uw pagina te bezoeken.

December is een maand waarin mensen nog steeds op zoek zijn naar het beste cadeau voor hun geliefden, is dit een geweldige mogelijkheid om mensen te informeren over uw producten en diensten of een mooie aanbieding te doen in de digitale Adventskalender. Dit is een geweldige mogelijkheid voor meer verkoop, aangezien winkelverkoop enorm stijgt voorafgaand aan kerstmis. Deel de kalender enige tijd voorafgaand aan de kerstperiode waardoor klanten een voorinschrijving kunnen doen uit kunnen kijken naar de lancering van de kalender op 1 december.

Waarom zou mijn bedrijf een Adventskalender op website moeten plaatsen?

Adventskalenders zijn al jaren immens populair in Duitsland en Scandinavische landen en zijn daarmee een groot onderdeel van de marketingstrategie in deze landen. Miljoenen mensen spenderen dagelijks hun tijd op Facebook en dit maakt het een geweldige manier voor bedrijven om contact te zoeken met klanten. Een Adventskalender is een geweldige manier om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf. Een Adventskalender is een interactieve manier om binding te vinden met mensen en hen kennis te laten maken met uw bedrijf, uw producten en uw diensten. Het leidt nieuwe Facebookvolgers naar uw bedrijf. Veel van de deelnemers zullen uw Facebookpagina volgen, liken, comments geven en de kalender delen met hun Facebookvrienden. Over het algemeen zal het meer verkeer genereren naar uw Facebookpagina. Het is sowieso een win-win situatie!

Ga een goed gesprek aan met oude klanten

Nodig oude klanten uit voor uw Adventskalender! Plaats de adventskalender op website, op Facebook of verstuur eventueel een nieuwsmail met een uitnodiging voor de kalender.
Als zij vinden dat de kalender leuk is of zien dat ze prijzen kunnen winnen, dan doen ze mogelijk mee en delen ze de kalender mogelijk met hun vrienden. Op deze manier wordt de kalender nog verder verspreid, met als gevolg mogelijk nog meer potentiële klanten. Het zal ook meer verkeer naar uw website genereren en uw Facebookpagina. Een Adventskalender is een nieuwe manier om de contacten met oude klanten aan te halen en hen te laten zien dat u een leuk bedrijf bent dat als doel heeft om mensen blij te maken.

Uw bedrijf zal er veel baat bij hebben als u de adventskalender op website plaatst. Wie houdt er nu niet van gratis spullen? Wij in ieder geval wel! Een Adventskalender kan de omzet vergroten en nieuwe klanten aantrekken. De Adventskalender geeft u klanten de kans om mee te doen aan een onderhoudende quiz voorafgaand aan kerstmis, wat de voorbereidingen voor dit feest nog leuker maakt! Het aanmoedigen van kandidaten om de Adventskalender te liken en delen met hun vrienden zorgt ervoor dat u zichtbaarder wordt in de betonnen jungle van bedrijven.

Een Adventskalender voor uw klanten of uw werknemers? De keuze is aan u!

Het is uw eigen keuze of u een Adventskalender wilt gebruiken gericht op uw klanten of uw werknemers. Een Adventskalender plaatsen voor uw medewerkers zorgt voor gedurende de maand december voor blije werkers. Het hebben van tevreden medewerkers is het doel van iedere leider en de sleutel tot een fijne werkomgeving. Het gebruik van een Adventskalender kan precies zijn wat uw bedrijf nodig heeft om wat extra vakantiegevoel te creëren in december. Het geeft uw medewerkers de kans om de competitie met elkaar aan te gaan en leuke prijzen te winnen. Dit leidt tot enthousiasme, toegewijde medewerkers en een positieve sfeer in december. Op deze manier kunt u uw medewerkers laten zien hoe zeer u hun inzet waardeert bij uw bedrijf en kunt u hen een extra verzetje bieden op de werkplek voorafgaand aan de kerstdagen. De winnaar(s) van de Adventskalender zullen dit initiatief zonder twijfel waarderen. Het is belangrijk om te geven tijdens de feestdagen, toch?

De voordelen van plaatsen van een Adventskalender op je Facebookpagina.

Het maakt niet uit of u een klein, midden of groot bedrijf heeft – een Adventskalender is nog steeds een geweldige manier om uw bedrijf zichtbaarder te maken en een betere band te creëren met uw klanten. Een Adventskalender met een nieuwe vraag elke dag tot aan kerst is een interactieve manier om klanten te engageren en hun aandacht vast te houden, in de hele maand december.