Adventskalender op Facebook

Een Adventskalender op Facebook zorgt voor meer volgers op uw Facebookpagina en zal klanten op een nieuwe manier motiveren. Het is gemakkelijker dan ooit om uw eigen Adventskalender te maken en deze op Facebook te plaatsen.

U kunt de kalender simpelweg installeren door op een knop te klikken en de pagina te selecteren waar u de kalender op wilt plaatsen. Houd er rekening mee dat u een admin moet zijn en ingelogd voordat u de Adventskalender kunt installeren.

In de decemberdagen voor kerstmis wordt er elke dag een nieuw venster geopend waar u een quiz kunt doen me vragen en antwoorden met verschillende opties, of u geeft de kandidaten een unieke aanbieding voor uw producten. Ieder venster kan ook gedeeld worden op Facebook. Hierdoor wordt het voor de deelnemers mogelijk om te delen met hun Facebookvrienden wat naar hun mening een grappige vraag of een coole prijs is. Aangezien 50% van alle activiteit op social media vanuit mobiele apparaten komt, hebben we ervoor gezorgd dat de Adventskalender perfect werkt op alle smartphones en tablets. Creëer het vakantiegevoel met een Adventskalender op Facebook.

Met een Adventskalender op Facebook kunnen kandidaten elke dag in december een unieke aanbieding krijgen tot aan kerst, of u kunt een quiz houden met vraag & antwoord. U kunt beslissen of u elke dag een of meerdere winnaars wilt kronen of helemaal aan het einde van de kalender. Als u de Adventskalender op uw Facebookpagina post, bereikt u en heel nieuw publiek en zal uw bedrijf groeien door het stijgende aantal volgers op de Facebookpagina van uw bedrijf.

Een Adventskalender is een geweldige manier om een hype te creëren rond uw bedrijf en de klanten beter kennis te laten maken met uw zaken. Een kalender is zeer eenvoudig om te maken en het resultaat ziet er altijd professioneel uit! Dit is een zeer efficiënte manier om uw bedrijf aan de man te brengen voor kerstmis en nieuwe klanten te werven. Uw Facebook volgers zullen elke dag uitkijken naar het volgende venster in de kalender, wat zorgt voor toewijding en volgens motiveert om elke dag tot aan kerstmis uw pagina te bezoeken.

Aangezien december de maand is waarin mensen nog steeds op zoek zijn naar het beste cadeau voor hun geliefden, is dit een geweldige mogelijkheid om mensen te informeren over uw producten en diensten of een mooie aanbieding te doen. Winkelverkoop stijgt enorm gedurende de vakantieperiode, wat geweldige mogelijkheden biedt voor bedrijven. Deel de kalender enige tijd voorafgaand aan de kerstperiode, waardoor klanten een voorinschrijving kunnen doen en uit kunnen kijken naar de lancering van de kalender op 1 december.

Adventskalenders zijn al jaren immens populair in Duitsland en Scandinavische landen en zijn daarmee en groot onderdeel van de marketingstrategie in deze landen. Miljoenen mensen spenderen dagelijks hun tijd op Facebook en dit maakt het een geweldige manier voor bedrijven om contact te zoeken met klanten. Een Adventskalender marketing is een geweldige manier om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf. Een Adventskalender is een interactieve manier om binding te vinden met mensen en hen kennis te laten maken met uw bedrijf, uw producten en uw diensten. Het leidt nieuwe Facebookvolgers naar uw bedrijf. Veel van de deelnemers zullen uw Facebookpagina volgen, liken, comments geven en de kalender delen met hun Facebookvrienden. Over het algemenen zal het meer verkeer genereren naar uw Facebookpagina. Het is sowieso een win-win situatie!

Ga een goed gesprek aan met oude klanten

Diegenen die uw pagina al geliked hebben ontvangen de Adventskalender in hun nieuwsoverzicht. Als zij vinden dat de kalende leuk is of dat ze prijzen kunnen winnen, dan doen ze mogelijk mee en delen ze de kalender mogelijk met hun vrienden. Op deze manier wordt de kalender nog verder verspreid, met als gevolg mogelijk nog meer eventuele klanten. Het zal ook meer verkeer naar uw website genereren en uw Facebookpagina. Een Adventskalender is een nieuwe manier om de contacten met oude klanten aan te halen en hen te laten zien dat u een leuk bedrijf bent dat als doel heeft om mensen blij te maken.

Dus waarom zou een Adventskalender moeten nemen? Omdat iedereen toch van gratis spullen houdt? Wij in ieder geval wel. Een Adventskalender kan de omzet vergroten en nieuwe klanten aantrekken. De Adventskalender op Facebook geeft u klanten de kans om mee te doen aan een onderhoudende quiz voorafgaand aan kerstmis, wat de voorbereidingen voor dit feest nog leuker maakt! Het aanmoedigen van kandidaten om de Adventskalender te liken en delen met hun vrienden zorgt ervoor dat u contact krijgt met een hele hoop mogelijk nieuwe klanten.

Een Adventskalender voor uw klanten of uw werknemers? De keuze is aan u!

Wat denkt u van een Adventskalender voor uw werknemers alleen? Het hebben van tevreden medewerkers is het doel van iedere leider en de sleutel tot een fijne werkomgeving. Het gebruik van een Adventskalender kan precies zijn wat uw bedrijf nodig heeft om wat extra vakantiegevoel te creëren op de werkplek. Het geeft uw medewerkers de kans om de competitie met elkaar aan te gaan en leuke prijzen te winnen. Dit leidt tot enthousiasme, toegewijde medewerkers en een positieve sfeer in december. Op deze manier kunt u uw medewerkers laten zien hoe zeer u hun inzet waardeert bij uw bedrijf en kunt u hen een extra verzetje beiden voorafgaande aan de kerstdagen. De winnaar(s) van de Adventskalender zullen dit initiatief zonder twijfel waarderen. Het is belangrijk om tijdens de feestdagen te geven, toch?

De voordelen van plaatsen van een Adventskalender op Facebook

Het maakt niet uit of u een klein, midden of groot bedrijf heeft – een Adventskalender is nog steeds een geweldige manier om reclame te maken voor uw bedrijf en een betere band te creëren met uw klanten. Een Adventskalender zorgt voor gemotiveerder deelnemers en zal klantenloyaliteit verzorgen.
Facebook is nog steeds het grootste bedrijf in marketing wat Facebook tot koning van de social media maakt. “Iedereen” zit op Facebook en een merk Adventskalender op Facebook is een goedkope efficiënte manier om u bedrijf aan de man te brengen en uw klanten u beter te laten leren kennen. Het idee van een quiz met daarin dagelijks een nieuwe vraag tot aan kerstmis is een interactieve manier om klanten te motiveren en hun aandacht vast te houden, in de hele maand december.