Adventskalender marketing 

Adventskalender marketing is een geweldig manier om uw bedrijf te promoten. U kunt gemakkelijk een adventskalender aan uw website of Facebookpagina toevoegen. Een adventskalender op uw Website en Facebook zal meer verkeer creëren naar uw website en klanten betrekken op een geheel andere manier. Het is nu gemakkelijker dan ooit om een online adventskalender voor uw bedrijf te creëren en het op uw webpagina te starten.

Met een adventskalender kunnen de deelnemers de dagen tot Kerstmis downloaden. In de kalender kunt u een quiz runnen met vragen en antwoorden, of geef de deelnemers gewoon een unieke aanbieding op uw producten en services. Een nieuw venster zal iedere dag in december in de aanloop naar Kerst openen, wat iedere dag weer spanning en verwachting creëert. 

Het is ontzettend makkelijk om de advent kalender op uw webpagina en Facebookpagina te installeren – u hoeft alleen op een knop te drukken! U kunt kiezen tussen verschillende gave templates, of u kunt uw eigen ontwerp voor de kalender maken. Adventskalender marketing creëert een perfecte gelegenheid voor u om weer met oude klanten in contact te komen, en nieuwe aan te trekken. De eerste keer dat klanten de kalender zien en zullen ze hopelijk meedoen als ze denken dat de kalender er leuk uitziet of een gave prijs heeft.

Kies een ontwerp wat bij uw website past en daar gaat u dan! De adventskalender is gemakkelijk te creëren en het resultaat is altijd professioneel! Adventskalender marketing kan klanten betrekken en positieve relaties tussen u en uw klanten opbouwen in december. U kunt de kalender eenvoudigweg installeren door op een knop te klikken en de pagina te selecteren waarop u de kalender wilt hebben. 

Vanwege het feit dat meer dan 50% van alle activiteit op Social Media van mobiele toestellen komt, hebben wij er voor gezorgd dat de adventskalender perfect werkt op alle smartphones en tablets, zoals iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy Tab, Windows Phone en Nokia. De kalender werkt natuurlijk ook in alle nieuwe browsers.

Tips voor Adventskalender marketing:

  • Voeg de kalender goed zichtbaar toe aan uw website en creëer al voor 1 december een Kerstsfeer
  • Promoot uw kalender ver van te voren
  • Maak een aparte kalender enkel voor uw werknemers

Breng de Kerstsfeer met een Adventskalender voor web en Facebook

December is een maand waar een hoop mensen nog altijd op zoek zijn naar goede Kerst cadeaus voor hun dierbaren. Dit maakt het de perfecte gelegenheid om uw producten en services te digitale adverteren met een adventskalender. Dit is een geweldige zakelijke kans om de verkoop te verhogen, gezien het feit dat de detailhandelsverkopen dramatisch stijgen vóór Kerstmis. Deel de adventskalender op uw webpagina en Facebook voor december, dan kunnen mensen zich inschrijven en uitkijken naar de lancering van de kalender op 1 december.

December is de perfecte gelegenheid om uw bedrijf te promoten via een adventskalender. Een adventskalender is een simpel, maar extreem efficiënte manier om uw bedrijf in december te marketen, terwijl u uw producten en services laat zien. Het zal ook leiden tot meer verkeer op uw website en het zal u meer klanten geven. Het hebben van een adventskalender op uw website kan een buzz creëren rondom uw bedrijf en het leert de klanten uw producten en services die u aanbiedt kennen. Een adventskalender is gemakkelijk te makken en het resultaat zal altijd professioneel zijn! De klanten zullen iedere dag weer uitkijken naar het openen van een nieuw venster in de kalender. Dit creëert inzet en betrekt de deelnemers om uw website iedere in de aanloop naar Kerstmis te bezoeken.

Waarom zou mijn bedrijf een Adventskalender moeten runnen?

Adventskalenders zijn al eeuwen groot in Scandinavië en Duitsland en het is een belangrijk deel van de marketing strategieën voor vele bedrijven. Door een adventskalender te posten op uw webpagina en Facebook zult u veel meer potentiele klanten bereiken. Miljoenen mensen bezoeken Facebook iedere dag, wat het een geweldige kans voor bedrijven maakt om met klanten in aanraking te komen. Door een adventskalender te runnen, zult u in contact komen met klanten door een interactieve quiz wat de deelnemers uitdaagt. Op deze manier zult u veel meer verkeer naar uw homepagina en Facebookpagina genereren. Dit is weldegelijk een win-win!

Maak een goede connectie met oude klanten

Een adventskalender op Facebook is een nieuwe manier om oude klanten te bereiken en hen te laten zien dat u een bedrijf bent wat graag mensen blij maakt. Degenen die uw Facebookpagina al hebben geliket zullen de adventskalender op hun nieuws feed krijgen. Als ze denken dat de adventskalender er leuk uitziet of een coole prijs heeft, zullen ze wellicht deelnemen en het delen met hun vrienden. Op deze manier zal de kalender een groter en groter bereik hebben, voor zelfs meer potentiele klanten. Een kalender creëert ook besef voor uw bedrijf en een goede relatie tussen u en uw klanten. Het zal ook meer verkeer naar uw bedrijfswebsite en uw Facebookpagina genereren. 

Dus waarom zou u adventskalender marketing moeten gebruiken? Wie houdt er nu niet van gratis spullen? Wij zeker wel! Adventskalender marketing kan omzet verhogen en opent de ogen van mensen voor uw bedrijf. De kalender geeft uw klanten de mogelijkheid mee te doen aan een leuke quiz voor de feestdagen, wat ervoor zorgt dat Kerst nog plezieriger wordt! Moedig de deelnemers aan om de kalender te liken en delen met hun vrienden, en u zult zelfs meer potentiële klanten krijgen.

Een adventskalender voor uw werknemers is misschien wel de sleutel tot gelukkige werknemers in december

Misschien wilt u een quiz runnen voor enkel uw werknemers in december? Een adventskalender voor uw werknemers brengt extra vreugde op uw werkplek in december. Een van de grootste doelen van een leider is om tevreden werknemers te hebben, wat tevens de sleutel is tot een prettige werksfeer. Een adventskalender op uw webpagina en Facebook kan datgene zijn wat uw bedrijf nodig heeft om extra spirit voor de feestdagen te creëren voor Kerst. Dit zal leiden tot opgewonden en toegewijde werknemers, terwijl het in december een positieve sfeer creëert. De kalender zal uw werknemers laten zien hoeveel u hun inspanningen in het bedrijf waardeert en een beetje extra vreugde brengen op de werkplek vóór de feestdagen.